ריכוז הודעות לסגל

15 יולי, 2018

שלום לחברי/ות הסגל,

1. אני מפנה אתכם לסקר שעורך הות"ת בעניין בינלאומיות. בבקשה השתדלו להשיב ולסייע ל-ות"ת לגבש מדיניות בנושא. כאן.

The PBC asks for your help in replying to this survey on Internationalization at Israeli universities (The survey is in Hebrew).

2. מסר מיועצת הנשיא לקידום נשים במדע, פרופ' בת שבע כרם: האוניברסיטה פועלת במישורים שונים לגיוס, קידום ועידוד חוקרות האוניברסיטה ותלמידות המחקר שלנו. מצורף לידיעתכם מסמך ובו ריכוז הזכויות והנהלים של האוניברסיטה לקידום חוקרות ותלמידות האוניברסיטה. חשוב שכל אחד מאתנו יכיר ויתייחס לזכויות והנהלים כדי שנוכל להטמיע בהצלחה את מדיניות האוניברסיטה לקידום נשים.

The President’s advisor for the promotion of Women in Science, Prof. Bat-Sheva Kerem, brings to your attention the University’s policies aimed at providing equal opportunity to women faculty members and students here.

3. הוראה מקוונת: ראשי היחידה להוראה מקוונת, פרופ' אסף פרידלר וסער גרשון, מפנים את תשומת לבכם לקול הקורא של ות"ת להפקת קורס מקוון באחד התחומים של מדעי המחשב. הנחיות בעניין זה כאן.

The Unit for Online Teaching brings to your attention the PBC’s Call for Proposals with comments here.

4. סדנת הרקטור למחקר רב-תחומי במדעים העיוניים: החל משנת הלימודים תשע"ט נקיים בקמפוס הר הצופים מפגש, אחת לשבועיים או שלושה, שבו תוצג עבודתו/ה של חבר/ת סגל באוניברסיטה. המפגשים יהיו בבית מאירסודף ויכללו כיבוד, ותכליתם לעודד שיח בין-תחומי. פרופ' יורם שחר מהפקולטה למשפטים התנדב לרכז את מפגשי הסדנה וישמח לקבל הצעות להציג מחקר בסדנה. פרופ' ישראל יובל, ראש בית-ספר מנדל, הסכים לשאת את הרצאת הפתיחה. פרטים על מועדי המפגשים יתפרסמו בקרוב.

Prof. Yoram Shachar, Faculty of Law, will organize next year’s Rector Workshop for Inter-Disciplinary Research at Mt. Scopus. Please be in contact with Yoram to schedule a presentation. Prof. Israel Yuval will present his research at the inaugural meeting.

בברכה, ברק