מדיניות הכלה בעת שביתת סטודנטים ביום חמישי

10 יוני, 2024

חברות וחברים יקרים בקהילת האוניברסיטה העברית,

אגודת הסטודנטים החליטה אמש להצטרף לאגודות סטודנטים נוספות בארץ, ולהשבית את הלימודים ביום חמישי הקרוב, כחלק מהמאבק לשחרור החטופים.

הנהלת האוניברסיטה החליטה לנקוט ביום זה במדיניות של הכלה. כלומר, כל השיעורים יתקיימו כמתוכנן, אולם לא תיאכף מדיניות של נוכחות חובה. האחריות על השלמת החומר הלימודי תהיה על הסטודנטים.

לימודים קליניים והכשרות מעשיות בהם יש מטופלים מוחרגים ממדיניות ההכלה, אלא אם נאמר אחרת על ידי היחידה.

קורסים בהם תוכננו מראש בחינות מוחרגים ממדיניות ההכלה, אלא אם נאמר אחרת על ידי היחידה.

בברכה, תמיר

أعضاء مجتمع الجامعة العبريّة الأعزّاء،

قرر اتّحاد الطلبة الليلة الماضية الانضمام إلى اتّحادات طلّابية أخرى في إسرائيل، وتعطيل الدراسة الخميس المقبل، في إطار النضال من أجل إعادة المخطوفين.

قرّرت إدارة الجامعة انتهاج سياسة الاحتواء في هذا اليوم. أيّ أنّه، ستجري كافّة الدروس كما هو مخطّط لها، ولكن لن تُفرض سياسة الحضور الإلزاميّ. وستكون مسؤوليّة استكمال الموادّ الدراسيّة على عاتق الطلّاب.

تُستثنى من سياسة الاحتواء هذه  الدراسات السريريّة والتدريب العمليّ التي يوجد فيها معالجين، ما لم تُصدر الوحدة تعليمات بخلاف ذلك.

كما تُستثنى من سياسة الاحتواء المساقات التي خُطّط مُسبقًا إجراء امتحانات فيها، ما لم تُصدر الوحدة تعليمات بخلاف ذلك.

مع فائق الاحترام،  تمير