עדכון לימודים | סמסטר ב' תשפ"א | לשכת הרקטור

14 פברואר, 2021

14 בפברואר 2021

שלום לקהילת האוניברסיטה העברית,

הלימודים בסמסטר ב' יחלו, כמתוכנן, ב- 14 במרץ 2021. בשלב זה, אין לדעת אם ניתן יהיה לקיים לימודים בקמפוס במועד זה. לאור זאת, ולאור כך שיש מעט ימי לימודים עד חופשת פסח, שמתחילה ב- 23 במרץ, השיעורים בתקופה שבין 14 ל-22 במרץ יהיו במתכונת מקוונת, מלבד שיעורי מעבדה, סיורים והכשרה מעשית, שיתקיימו במתכונת רגילה.

אם יהיה שינוי מהותי לטובה בנסיבות, תיתכן חזרה ללימודים בקמפוס מוקדם יותר. הודעה על-כך תתפרסם זמן סביר לפני פתיחת הסמסטר.

לאחר חופשת פסח, החל מיום ראשון, 4 באפריל 2021, כלל השיעורים צפויים להתקיים בקמפוס. מתווה ההוראה בכיתות ייקבע ויפורסם בשבועות הקרובים, ויהיה כפוף לאישור רשויות הבריאות. בעניין זה אנו מזכירים את ההודעה לסטודנטים בעניין עידוד ההתחסנות ובדבר האפשרות שהנוכחות בכיתות תוגבל למי שהתחסנו, שהחלימו או שבבדיקה עדכנית נמצא שאינם נושאים את הנגיף.

פרופ' אשר כהן, נשיא

פרופ' ברק מדינה, רקטור

מר ישי פרנקל, סגן נשיא ומנכ"ל

_______________

الرابع عشر من فبراير 2021

الى مجتمع الجامعة العبرية تحية طيبة،

سيبدأ تعليم الفصل الثاني كما هو مخطط، في الرابع عشر من مارس 2021. في هذه المرحلة، انه من غير المعروف ما إذا كان من الممكن إجراء التعليم في الحرم الجامعي في هذا الوقت. نظراً لذلك، وعلى ضوء ان أيام التعليم حتى عطلة عيد الفصح والتي تبدأ في الثالث والعشرين من مارس هي قليلة، ستكون المحاضرات في الفترة بين الرابع عشر الى الثاني والعشرين من مارس عبر الانترنت، عدا عن محاضرات المختبرات، جولات والتدريب العملي، والتي ستُعلم بشكل عادي.

إذا كان هناك تغيير جوهري للأفضل للظروف حالية، والذي بشأنه ان يسمح بالعودة الى التعليم في الحرم الجامعي في وقت أبكر، فسيتم نشر رسالة بخصوص ذلك قبل بداية الفصل الدراسي بوقت معقول.

بعد عطلة عيد الفصح، ابتداءً من يوم الاحد، الرابع من ابريل 2021، من المقرر عقد أكبر قدر ممكن من المحاضرات في الحرم الجامعي. سيتم تحديد مخطط التدريس في الصفوف الدراسية ونشره في الأسابيع القادمة، وسيخضع لموافقة الجهات الصحية. في صدد هذا الامر، نحن نذكر بالرسالة التي أرسلت للطلاب في التاسع من فبراير 2021 بشأن التشجيع على اخذ التطعيم، وذلك يتعلق بإمكانية الحضور في الصفوف والتي تقتصر فقط على أولئك الذين تم تطعيمهم أو الذين تعافوا أو تم اجراء اختبار حديث لهم بحيث ان نتيجته تشير الى عدم حمل الفايروس.

مع تحياتنا،

البروفيسور آشر كوهين، رئيس الجامعة