מכתב בנושא ועדת דוקטורט | לשכת הרקטור

מכתב בנושא ועדת דוקטורט

21 אוקטובר, 2018

לחברי/ות הסגל האקדמי שלום רב,

סוגית אופן ההכשרה של תלמידי המחקר באוניברסיטה מעסיקה באופן מתמיד את קהילת האוניברסיטה. לאחרונה החליטה הנהלת האוניברסיטה להקים ועדה, במטרה לבחון מחדש את מכלול ההיבטים האקדמיים והמנהליים הקשורים לנושא לימודי הדוקטורט (מלבד היבטים כספיים, לרבות מלגות, שיידונו במסגרת נפרדת) ולהמליץ המלצות בנושא. הרכב הוועדה: אסף פרידלר (סגן הרקטור, יו"ר), צח אדם (חקלאות, ראש הרשות לתלמידי מחקר, ניסויי), ברוריה ביטון-אשקלוני (מדעי הרוח, ראשת הרשות לתלמידי מחקר הנכנסת, עיוני), אנה בלפר-כהן (מדעי הרוח, ראשת הרשות לתלמידי מחקר היוצאת, עיוני), אבנר דה-שליט (מדעי החברה), דפנה לוינסון-זמיר (משפטים), אהוד כהן (רפואה), ונטלי בלבן (מדעי הטבע).

בהמשך למכתב הרקטור לסגל מספטמבר, הוועדה פונה בזאת אל כלל חברי/ות הסגל באוניברסיטה, בבקשה להציע הצעות בסוגיות הקשורות להכשרת תלמידי המחקר, ובכלל זה היבטים שקשורים לאופן הקבלה ולמסלול הישיר, למעבר לשלב ב, מתכונת עבודות הדוקטורט, אופן השיפוט של הדוקטורט וכל נושא אחר שנראה לכם רלוונטי.

אנא שלחו הצעות בדוא"ל אל יו"ר הוועדה, לכתובת assaf.friedler@mail.huji.ac.il, לפני 15 בנובמבר 2018.

Dear faculty members,

We are considering revisions to our Ph.D. programs, and to that end, we established an ad-hoc committee, that will study the academic aspects of our programs. We ask for your advice and feedback on these issues, including the admissions criteria and procedures, the formats of the dissertation, the roles of the supervisor and the committee, and the dissertation evaluation process.

Please send your comments and suggestions to Prof. Assaf Friedler, who serves as Chair of the ad-hoc committee: assaf.friedler@mail.huji.ac.il, before Nov. 15, 2018.

Best,

Barak Medina