חוזרים לקמפוס | לשכת הרקטור

29 מרץ, 2021

29 במרץ 2021

שלום לסטודנטיות ולסטודנטים באוניברסיטה העברית,

ביום ראשון הקרוב, 4 באפריל 2021, נחדש בהיקף נרחב את ההוראה בכיתות (במתכונת של "הוראה מקבילה"). סגל האוניברסיטה שמח מאד על חזרתכם/ן לקמפוס ונרגש לפגוש אתכם/ן.

• הכניסה לקמפוסים של האוניברסיטה העברית מוגבלת מעתה למי שיש לו/ה "תו ירוק" או בדיקה שלילית עדכנית (עד 72 שעות). סטודנטים/ות שבשל סיבה רפואית אינם רשאים להתחסן מוזמנים לפנות אל יחידת הנגישות בדיקנט הסטודנטים, לקבלת ערכת בדיקה מהירה.
  • לפי התקנות שקבעה הממשלה, הנוכחות בכיתות מותרת רק למי שיש לו/ה "תו ירוק". בשיעורי מעבדה בלבד ניתן להשתתף גם ללא "תו ירוק", אך עם בדיקה שלילית עדכנית. אנו ממשיכים לנסות לקבל היתר לאפשר נוכחות בכיתות גם עם בדיקה שלילית (ללא "תו ירוק"), אך טרם הצלחנו בכך.
  • הפעילות בכיתות היא בהתאם לתקנות, שכוללות, נכון להיום, הותרת כסא ריק בין מי שאינם מתגוררים באותו בית ועטיית מסכה. אין צורך בהרשמה מוקדמת, כל בעלי "תו ירוק" מוזמנים/ות להגיע לשיעורים שלגביהם נמסרה הודעה שיתקיימו בקמפוס. בבקשה הגיעו לקמפוס!

חופשה נעימה.