הודעה על דחיית פתיחת שנת הלימודים - לסגלים | לשכת הרקטור

8 אוקטובר, 2023

English version

חברות וחברי קהילת האוניברסיטה,

מדינת ישראל נמצאת תחת מתקפה רצחנית מאז אתמול בבוקר. ליבנו עם משפחות הנרצחים. אנחנו שולחים איחולי החלמה מהירה לפצועים ומלאי תקווה שכל החטופים, השבויים והנעדרים ישובו במהרה. אנו מחזקים את ידי כל העושים לילות כימים להשיב את הביטחון, השקט והשגרה למדינת ישראל.

סטודנטים, סטודנטיות וחברי סגל רבים גויסו לשירות מילואים ואנו נושאים תפילה, כל אחת ואחד בדרכו, כי ישובו בשלום במהרה.

לאחר דיון והערכת מצב, החליטה האוניברסיטה העברית, בשיתוף עם שאר אוניברסיטאות המחקר בישראל, לדחות את פתיחת שנת הלימודים בשבוע.

שנת הלימודים תפתח ביום ראשון ה 22.10.2023. הסמסטר הראשון יסתיים במועד המתוכנן. המשמעות היא שסמסטר א' יקוצר בשבוע. לבד מזאת, לוח השנה האקדמית יתנהל כמתוכנן (חופשות, מועדי בחינות וכו').

פעילות ההכנה לשנת הלימודים, כולל מפגשי האוריינטציה, יתקיימו בשבוע הבא, בתאום עם אגודת הסטודנטים והמזכירויות ובאחריות של ראשת אגף השיווק והדוברות.

הודעה בדבר דחיית פתיחת שנת הלימודים ודחיית יום האוריינטציה נשלחה לכלל הסטודנטים.

אנו יודעים שהתקופה הקרובה תהייה מלאה באתגרים קשים מהרגיל. הנהלת האוניברסיטה מעריכה את המאמצים שאתם ואתן משקיעים ואת תרומתכם לסטודנטים ולסטודנטיות ולעשייה האקדמית.

בעת הצורך, ניתן לפנות לשירות הפסיכולוגי באמצעות המייל  psyserv@mail.huji.ac.il.

שמרו על עצמכם ועל קרוביכם.

תמיר שפר