דחיית פתיחת שנת הלימודים ל- 5 בנובמבר | לשכת הרקטור

12 אוקטובר, 2023

English version

חברות וחברים יקרים בקהילת האוניברסיטה העברית,

לאור המצב החליטה האוניברסיטה העברית, ביחד עם אוניברסיטאות המחקר האחרות, לדחות את פתיחת שנת הלימודים ל- 5.11.

אנו מתכננים עכשיו את מבנה שנת הלימודים, לאור שינוי זה בלוח הזמנים. נעדכן אתכם בכל הפרטים כאשר נשלים את התכנון.

בינתיים, אנו מרכזים ויוזמים אפשרויות להתנדבות בתמיכה בקהילה ובמדינה, לכל אלה מאיתנו אשר חפצים לתרום ולא מוצאים אפיק מתאים לכך. ביום ראשון נעלה לרשת דף אינטרנט המרכז את כל האפשרויות האלה. מידע על כך יופץ ביום ראשון.

אנו חוזרים ומדגישים: בימים אלה של צער ויגון עמוק, של דאגה מייסרת לגורל החטופים, השבויים והנעדרים, ברצוננו להבטיח לכל אחד ואחת מכם- אלה המגוייסים למילואים או מי מכם שנפגע באופן אישי או במעגלים רחבים יותר, כי אנו נעשה הכל, בדגש על הכל, כדי לסייע לכם ברמה האישית להשתלב בלימודים. האוניברסיטה תפעל לכך שכל משרתי המילואים, שמגנים על חיי כולנו, יוכלו להשלים בהצלחה את לימודיהם, חרף ההיעדרות עקב השירות. חזרו בשלום.

ביחד ננצח כל איום וכל קושי.

שלכם,

תמיר שפר

أعضاء مجتمع الجامعة العبريّة الأعزّاء،

في ضوء الوضع، قرّرت الجامعة العبريّة، أسوة بالجامعات البحثيّة الأخرى، تأجيل بداية السنة الدراسيّة إلى 5.11.

نحن نخطط الآن مبنى السنة الدراسيّة، في ضوء هذا التغيير في الجدول الزمنيّ. سنحتلنكم بكلّ التفاصيل فور استكمال التخطيط.

حاليًّا، نحن نركّز إمكانيّات التطوّع دعمًا للمجتمع والدولة ونبادر إليها، بالنسبة لكلّ من يريد التبرّع منّا ولا يجد طريقة مناسبة للقيام بذلك. في يوم الأحد، سنرفع صفحة إنترنت تركّز كلّ هذه الإمكانيّات. سيتمّ نشر المعلومات حول هذا يوم الأحد.

نعود ونؤكّد: في هذه الأيّام من الحزن والأسى العميقَين، والقلق المؤلم على مصير المختطَفين، الأسرى والمفقودين، نودّ أن نؤكّد لكلّ منكم - أولئك الذين تم تجنيدهم في خدمة الاحتياطي، أو أولئك الذين أصيبوا شخصيًّا أو في دوائر أوسع - أنّنا سنفعل كلّ شيء، مع التركيز على كلّ شيء، لمساعدتكم على المستوى الشخصيّ للاندماج في التعليم. ستعمل الجامعة على ضمان أن يتمكّن جميع جنود الاحتياط، الذين يحمون أرواحنا جميعًا، من إكمال دراستهم بنجاح، على الرغم من الغياب بسبب الخدمة العسكريّة. مع تمنّياتنا أن تعودوا إلينا بسلام.

معًا ننتصر كلّ تهديد وكلّ صعوبة.

مع فائق الاحترام،

تمير شيفر