יום מימון המונים לאוניברסיטה העברית

יולי 12, 2018

שלום רב,

בהמשך לאיגרת ששלחתי, אני מבקש להרחיב מעט, בשם האגף לקשרי חוץ, על יום "מימון ההמונים", ועל האופן בו ניתן להפיץ קיומו של יום מרגש זה ברשתות החברתיות.

האוניברסיטה העברית קוראת לכל בוגריה, תלמידיה, חברי הסגל המנהלי והאקדמי שלה וידידיה, להצטרף ליום "מימון ההמונים" העולמי הראשון, אשר יתקיים בתאריך 24 ביולי 2018, יום השנה המאה להנחת אבן הפינה.

מכתב הרקטור - מאי 2018

מאי 14, 2018

שלום חברים/ות,

1. כינוס חבר הנאמנים: אירועי חבר הנאמנים, שיחלו במוצאי שבת, 9 ביוני, באירוע בסינמטק, יהיו השנה נרחבים מהרגיל, לציון 100 שנים להנחת ("יריית") אבני הפינה. עד כה נרשמו לחבר למעלה מ- 300 אורחים מחו"ל, מספר שיא. חברי הסגל מוזמנים להשתתף באירועים. פרטי האירועים כאן: http://hubog-2018.com.

מכתב הרקטור - פברואר 2018

ינואר 28, 2018

שלום חברים/ות,

ברכות לרגל סיום סמסטר א'. הנה כמה עדכונים קצרים:

1. אנחנו ממשיכים להיות אופטימיים שנגיע להסכם עם ות"ת ומשרד האוצר בנושא תכנית ההתחדשות. יש התקדמות ניכרת במגעים והסכמה עקרונית בסוגיות השונות, אך ההסכם טרם נחתם. נעדכן כאשר ייחתם.

ברכות לזוכים בפרס רוטשילד 2018

ינואר 14, 2018

שלום,
ברכות חמות לחברינו מיה בר הלל ונעם ניסן על זכייתם בפרס רוטשילד.

פרס רוטשילד, אחד הפרסים היוקרתיים ביותר שמוענקים לחוקרים בישראל, מוענק בשמונה תחומים, אחת לשנתיים בארבעה מן התחומים. שניים מארבעת הזוכים השנה הם ממכון ויצמן (ירון זילברברג בכימיה ופיסיקה, נעמה ברקאי במדעי החיים) וכאמור שניים מהאוניברסיטה העברית (מיה בר הלל במדעי החברה ונעם ניסן במתמטיקה, מדעי המחשב והנדסה).